Servicii

SERIGRAFIE
Realizam servicii de serigrafie prin inscriptionarea oricaror obiecte cu suprafata plana.

port

Imprimarea prin serigrafie presupune aplicarea de vopseluri speciale pe diverse suporturi: textile, piele, plastic, sticla, plexiglas, pvc, polipropilena, metal, hartie. Imprimarea obiectelor promotionale prin serigrafie are avantajul unor costuri mici fara a reduce calitatea si durabilitatea graficii aplicate..

TAMPOGRAFIE
Inscriptionarile prin tampografie pot fi executate pe diverse tipuri de suport, cum ar fi:

port

plastic, lemn, metal, sticla, piele, ceramica, etc. Prin tampografie se pot inscriptiona obiecte cu forme si texturi diferite, cum ar fi: simboluri, sigle sau litere, decorarea articolelor promotionale, inscriptionarea diferitelor informatii, vizibile pe mai multe tipuri de ambalaje.

BRODERIE
Ca metoda de personalizare, broderia este
superioara altor tehnologii

port

...pentru ca este rezistenta in timp, confera un aspect exclusivist si elegant produsului si o imagine distinsa companiilor care utilizeaza broderia pentru personalizarea uniformelor si materialelor promotionale.
Prin impactul vizual deosebit, broderia reprezinta un avantaj important in promovarea unui brand

GRAFICA
Va asiguram consultanta tehnica pentru servicii de machetare, grafica si prepress

port

Pentru toate categoriile de produse realizate, executam, la cerere, conceptia grafica si design-ul, branding, machetare, design pentru decorari interioare sau exterioare, grafica pentru inscriptionari auto, etc.

TRANSFER TERMIC
Simplu si eficient...

port

Transferul termic presupune transferul unei imagini de pe o suprafata imprimata digital sau decupata cu ajutorul unui cutter-ploter, pe un suport textil cu ajutorul unei prese termice.

SUBLIMARE TERMICA
Sublimarea implica transformarea particulelor de vopsea dintr-o stare solida intr-o stare gazoasa

port

Caldura din presa termica face ca particulele de vopsea de pe imagine sa sublimeze. Avantajele sublimarii sunt date de rezistenta deosebita in timp a acestor imprimeuri si posibilitatea de a transfera imagini in policromie la o rezolutie foarte buna.

PRODUCTIE AUDIO/VIDEO/FOTO
In dotarea firmei exista echipamente profesionale de filmare, iluminare si editare

port

ImagoStudio este inscrisa in Registrul Cinematografiei nr. 632/09022006 si este membra a Uniunii Producatorilor de Film si Audiovizual din Romania/Asociatia Romana de Gestiune a operelor din audiovizual. Am obtinut locul I la MTV Romania pentru realizarea tehnica a videoclipului "Tot ce vrei" - Directia 5. Revista TV Mania a acordat locul 2 productie "Vand fan", realizata de echipa noastra. Am participat la realizarea a numeroase filme si emisiuni de diferite genuri, difuzate pe canale nationale si internationale de televiziune, Antena 1, Prima TV, TVR, WDR, ARD, Canal Arte, MTV Europe, IT Entertainment USA, etc.

TIPAR DIGITAL
Tiparirea digitala este ideala pentru tirajele mici si medii.

port

Procesul de tiparire se realizeaza direct din computer. Ajustarile finale se pot face fara costuri suplimentare, chiar inainte de a da bun de tipar. Tiparul digital se aplica pentru: pliante, afise, carti de vizita, mape de prezentare, fluturasi, brosuri, cataloage, coli cu antet, invitatii, felicitari, calendare, etc.

CARDURI
Cardurile din PVC pot fi pretiparite cu logotipul, numele firmei sau alte informatii utile..

port

In orice companie, cardurile de identificare reprezinta baza sistemului de securitate. Aceste cartele de acces, realizate pe suport pvc, sunt mult mai fiabile decat alte tipuri de legitimatii. Datorita modului in care sunt realizate, cardurile de securitate ofera rezistenta la fisurare, intindere, rupere, actiunea unor substante, etc.
Carduri de discount si pentru cluburi.
IMPORTANT: Toate categoriile de carduri pot fi printate in policromie pe una sau ambele fete.

PRINTURI INDOOR SI OUTDOOR
Compania noastra produce printuri de mari dimensiunide cea mai inalta calitate, compatibile cu imaginile fotografice.

port

Realizam produse printate respectiv:
- bannere si mesh-uri;
- autocolant tiparit pentru autovehicule, vitrine, spatii comerciale sau standuri expozitionale;
- panouri pentru sisteme de expunere;
- postere si afise pentru utilizare indoor sau outdoor;
- stickere si etichete din autocolant, etc.